Čeká nás BERA vyšetření sluchu.

 

Byli jsme na kontrole u foniatra a 19. 7. nastupuji s Patričkem do nemocnice, kde mu budou provádět kompletní vyšetření sluchu v celkové anestezii, protože podle přístrojů Patriček sluch nemá v pořádku, nám se však zdá, že na zvuky reaguje. Tak už v tom konečně budeme mít jasno a budeme vědět co dál. Snad to dopadne dobře. Pan doktor si ještě vyžádal Patričkovu zprávu z očního a uvidíme, jestli mu rovnou ještě zkontrolují očička. Podle kontroly je má v pořádku, ale oční pozadí se už dá hodně špatně vyšetřovat, protože se Patriček už hodně brání a není snadné ho udržet.

Byl také nemocný a nebyli jsme 2 krát na plavání a musím říct, že je to na něm hodně znát. Hlavně na nožičkách, protože je má skoro neustále na chodidlech stočené dolů a hodně je napíná. Také se začal více lekat a pomaleji si zvyká na jiné prostředí. Navíc nám už kurz končí a další je až zase od září. Snad budeme moci Patričkovi koupit příští měsíc nějaký větší bazén, ve kterém by mohl být každý den.

Koupili jsme mu hrazdičku a ta je parádní. Hraje si pod ní strašně rád. Akorát mu jí musíme posunovat, protože se neustále otáčí, při hraní zapojuje i levou ručičku.