Čert a mikuláš v pražském metru.

 

Včera jsme byli s Patričkem na plánované kontrole v Praze u MUDr. Borise Živného.

Ráno jsme vstali už v 09:00 hod. Připravili jsme si věci a v 10:00 hod. jsme vyjeli. Když jsme dorazili do Prahy, tak jsme auto nechali jako vždycky na Černém mostě a vydali se tentokrát vybaveni golfovým kočárkem k metru. Trošku jsme se tentokrát motali, abychom našli tu správnou stanici, tak jsme se asi 2 krát vraceli. :) Potom jsme nasedli na tramvaj a jeli.

U doktora jsme byli asi nějak kolem 14:00 hod. Patrička jsme nakrmili a v 14:30 hod. už jsme byli v ordinaci.

Opět musím ocenit příjemné jednání pana doktora. Nejdřív jsme probrali, co Patriček dělá, jaké vidíme pokroky, co je nového a vše kolem toho. Pak se pan doktor na Patrička podíval, promačkal body, které máme a dostali jsme nějaké nové (2 na bříšku u pupíku a jeden u podpaží na pravé straně). Promluvili jsme si o rehabilitaci, kterou s Patričkem děláme. Zeptala jsem se na pravé ramínko, které má Patriček trošku dopředu a hned jsme zařadili uvolnění i na tuto část. Právě na to se zeptat nám doporučila naše rehabilitační. Oba dva se shodli.

Pak jsme dostali ještě nové "křížové protahování".

Patriček ukázal, jaké nové pokroky udělal. Stavěl se na čtyři, zvedal se do kleku. Sice toho mohl ukázat i více, ale po dlouhé cestě i to na něho byl výkon. :) Čekala jsem spíš, že bude unavený, protivný a nic se mu nebude chtít dělat. Pan doktor byl docela nadšený. Zatím dělá Patriček pokroky dopředu a nezastavil se. Musím říct, že jsme domů odjížděli velmi spokojeni!!! Až přímo nadšeni.

Po cestě metrem jsme potkali čerta, Mikuláše a anděla, kteří s námi jeli, a Patriček byl úplně nadšený. Hlavně z čerta, ze kterého nemohl spustit oči.

Cesta domů byla klidná. Patriček spinkal až ke konci, když už jsme byli skoro doma, tak se začal trošku zlobit. Doma mu Mikuláš nechal nějaké balíčky. :) Hlavně s papáním a taky s míčky a mašinkou.

Doma nám tak ožil, že si hned začal sedat. Seděl v kleku. Nohy měl roztažené a mezi tím zadeček na zemi. :) U toho si dělal „áj“. Nějakou chvíli si potom ještě hrál a pak usnul.