Kontrola po operaci u MUDr. Živného.

 

Přeji hezký večer.

 

Na chviličku jsem se dostala k počítač, abych Vám napsala, co je u nás nového.

 

5.11. jsme byli s Patričkem objednaní k 1. vyšetření po operaci u MUDr. Živného a také k 1. rehabilitaci v neurocentru.

Na rehabilitaci jsme dorazili o něco později, ale naštěstí nebyl problém a hned nás vzali. Patriček u cvičení ani tak moc nebrečel spíš byl unavený, protože jsme byli objednáni na večerní hodiny a po dlouhé jízdě byl zmožený.

Cvičení bylo fajn a všechny cviky jsou pro Patrička přijatelné a dokonce ho to i baví. Má cvičení na gymnastickém míči a to ho baví velice. Dneska jsme cvičili poprvé sami doma a pro Patrička to byla spíš velká legrace. Jelikož jsou prvky cvičení hodně z bobatha, tak na další cvičení do Prahy jedeme zase až za měsíc a mezitím si to budeme procvičovat na rehabilitaci tady u nás. Cvičení není složité a můžou to tak s dítětem procvičovat i další členové rodiny, kteří by se chtěli zapojit.

Po cvičení jsme se dostali na kontrolu k MUDr. Živnému. Ještě, že ordinace je hned jedle. :) Tak už proběhla kontrola a posouzení Patričkova stavu a plánování co a jak do budoucna. Ostatní si můžete vyčíst ve zprávě ZDE.

Potom nás čekala ještě dlouhá cesta domů a asi okolo 00:30 jsme byli konečně doma. Další kontrola nás čeká zase v lednu.

Tímto bych chtěla ještě moc poděkovat rodičům od přítele, kteří byli tam hodní a na cestu nám vypůjčili auto, protože naše je bohužel od pátka 31.10. v opravně.

 
Přeji všem hezký nadcházející víkend.