Naše první společná dovolená.

 

Zatím není v podstatě nic nového. Vyšetření sluchu, na které jsme měli jít, nám přeložili až na 20. 9., protože v době, kdy jsme měli jít, je anesteziolog na dovolené a tyto zákroky nebudou dělat teď o prázdninách, tak budeme muset počkat.

Domlouvali jsme Patričkovi novou rehabilitaci. Paní byla velmi příjemná, za což jsme moc rádi. Bohužel má momentálně nějaké zdravotní problémy, tak se nám ozve hned, jak bude zase v práci.

Z canisterapie se mi paní zatím neozvala. Dneska jí zkusím znovu napsat a uvidíme. Co se týče hipoterapie, tak jsme byli u obvodní kvůli potvrzení, že má Patriček v pořádku kyčle
a příští měsíc už začínáme chodit.

23. 7. jdeme na kontrolu v 18 měsících zase k obvodní doktorce. Všimla jsem si, že má Patriček nějaká divná kolena. Dost mu to v nich jako drhne, tak si hned vyžádám prohlídku od ortopeda, abych věděla, co to je.
Také chci napsat nějakou prohlídku odborným lékařem, protože se mi zdá, že má Patriček menší sekundární pohlavní orgány. Konkrétně šourek díky čemuž se mu do něj nevejdou varlata a má je tedy nesestouplé přímo nad šourkem. Sice nám doktorka říká, že je to normální, že ještě sestoupnou, ale mě přijde, že se tam snad ani nemůžou vejít. Proto radím každé mamince nedat hned na první názor jednoho doktora, ale stejně se o všechno dále zajímat.

Od čtvrtka jsme byli s Patričkem na dovolené až do neděle. Bylo to sice jen na Mácháči
a počasí se zrovna moc nevydařilo, ale Patriček z toho byl nadšený. Díky vozíku za kolo jsme se všude dostali, protože má velká kola a tak nebyl s ničím problém a když pršelo, tak jsme mu jen zatáhli kryt a byl schovaný. Všichni jsme mu moc záviděli, jak se má, že je v teple
a suchu. Škoda jen, že nebylo pořád hezky a nedalo se třeba aspoň koupat.

Patričkův stav je zatím stejný. Plazí se a otáčí, ale už jsou to opravdu fofry. Strašně rád se schová pod postýlku a já ho potom musím hledat. Je to s ním velká sranda.

Bohužel ještě stále nemáme neurologa. Je jich sice dost, ale najít někoho, kdo nemá plno
a kdo by si nás vzal, není žádná sranda. Tak snad se to už brzo podaří.